Verras iemand met een brievenbuscadeau

Verras iemand met een brievenbuscadeau

Stuur een cadeautje met de post

Soms wil je iemand een cadeautje sturen met de post. Bijvoorbeeld een beterschap cadeautje, een leuk presentje voor een verjaardag, of misschien wil je iemand een bedankje sturen of heb je een hele andere reden. Als je niet persoonlijk langs kan gaan maar wel wat wil sturen is een brievenbuscadeautje een goede optie. De ontvanger hoeft dan niet speciaal thuis te blijven en je kan het dus als verrassing opsturen.

Een mooi ingepakt cadeau per post verstuurd

Bij Kaboomlaser zijn we daar helemaal op ingesteld. Wij pakken namelijk altijd alles mooi in. Doe je bestelling en geef het adres van de ontvanger op. Als je wil, doen we er nog een kaartje met jouw boodschap bij. En daar rekenen we niks extra voor.

Een groot aantal van onze producten zijn geschikt als cadeautje door de brievenbus. Dan hoeft de ontvanger er niet voor thuis te blijven, en dat is wel makkelijk natuurlijk.

Een cadeau per post sturen is een leuke manier om mensen te weten dat je aan ze denkt. Er ligt ineens een mooi verpakt cadeautje in de brievenbus. Wat een leuke verrassing!

Hoe bestel je een brievenbuscadeautje?

  1. Zoek op onze site naar een geschikt cadeautje. Zie hieronder voor leuke ideeën. 
  2. Geef bij het bestellen het adres van de ontvanger op als afleveradres. .  
  3. Bij de bestelling kun je een opmerking voor ons achterlaten. Bijvoorbeeld: ‘het is een cadeautje. Graag een kaartje met tekst: Gefeliciteerd! - Oma “ Dan weten wij wat we moeten doen
  4. Reken je bestelling af.

Een dat is het! Wij zorgen voor een mooie cadeauverpakking en doen er een handgeschreven kaartje bij met jouw tekst. De ontvanger zal het cadeautje normaliter binnen enkele werkdagen ontvangen. We doen geen factuur of pakbon bij de bestelling. 

Wat zijn leuke cadeautjes die door de brievenbus passen?

Als je iemand beterschap of geluk wil wensen, kun je denken aan een klavertje vier of een hart puzzel bijvoorbeeld. Deze puzzels zijn niet zo heel erg moeilijk, maar wel uitdagend genoeg dat de ontvanger er een poosje zijn of haar gedachten mee kan verzetten. Het "ik van jou" hart is een heel bijzondere en ook iets lastigere puzzel.

 

Een waxinelichthouder is ook altijd een leuk brievenbuscadeau. Onze sfeerlichtjes komen compleet met twee waxinelichtjes, dus de ontvanger hoeft het sfeerlichtje alleen nog in elkaar te zetten en het waxinelichtje aan te steken.  Hieronder een paar voorbeelden. Maar we hebben nog veel meer sfeerlichten in de collectie!

Zoals dierenpuzzels, glas onderzetters, veel verschillende sfeerlichten.

Zie hier voor een volledig overzicht van al onze producten die door de brievenbus passen.

Terug naar blog