Een inspirerende werkomgeving

Een inspirerende werkomgeving

Kaboomlaser is gesitueerd in Geldrop, vlakbij Eindhoven. We zitten in een oud, industrieel pand. Eén van Nederlands succesvolste ontwerpers, Piet Hein Eek, is ooit begonnen in dit pand. Het is een fijne, inspirerende werkplek. We hebben veel ruimte en lopen elkaar daardoor niet in de weg. Er is veel glaswerk waardoor je makkelijk elke ruimte in kunt kijken. De isolatie van het gebouw laat wat te wensen over, waardoor het in de zomer erg warm wordt en in de winter ijskoud. Dikke truien aan dus, deze tijd van het jaar. En hard werken, helpt ook!

Als je al eens iets besteld hebt bij Kaboomlaser, dan weet je dat we je bestelling inpakken als een cadeautje. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden. Waarom doen we dit? Gewoon, omdat we dat leuk vinden! We willen je verrassen, blij maken en het net even anders doen dan de gewone webshops.
Dit is onze inpaktafel. We gebruiken prachtig, dubbelzijdig inpakpapier van @CollectivWarehouse. (www.collectivwarehouse.com) Ze maken prachtige designs, echt een aanrader! Eén van de oprichters is Suzanne. Zij is een vriendin van ons en we hebben van het begin af aan meegekregen hoe zij haar webshop begonnen is en de onderneming zien groeien tot een succesvol bedrijf. Zo leuk! Het papier van CollectivWarehouse dus, een houten decoratiebloempje van Kaboomlaser erbij en je hebt een feestelijk verpakt pakketje!

Meteen bij binnenkomst zie je de showroom. Het is een vrij donkere ruimte maar dankzij een paar goeie spots is het er zeer sfeervol. Op een lange tafel zie je onze producten liggen. De puzzels zijn showmodellen en dus niet volledig door gesneden. Zo kunnen we, als we op een markt staan, de showroom makkelijk inpakken en uitstallen op een marktkraam. Aan de wand hangen een aantal wanddecoraties van Kaboomlaser. Niet allemaal want dat zijn er teveel. Maar het geeft een goed beeld van het product en de kwaliteit die we leveren. Klanten die in de buurt wonen of zijn, komen hun bestelling regelmatig bij ons ophalen. Meestal vinden ze het leuk om de showroom even te zien. Sommigen zijn dan zo enthousiast dat ze ter plekke besluiten nog meer aan te schaffen. En wij vinden het gewoon leuk om onze fans live te zien!

Terug naar blog