Geef iets unieks cadeau met de feestdagen!

Mensen weten soms niet wat ze voor iemand moeten kopen met de feestdagen. Vaak wordt teruggegrepen naar functionele cadeautjes, zoals verzorgingsproducten of parfum. Maar hoe leuk is het om naast iets functioneels ook iets origineels cadeau te geven?

Geef een puzzel cadeau!

Een echt origineel én waardevol cadeau om te geven (en krijgen) voor de feestdagen is een puzzel vinden wij! Puzzelen is namelijk een hele 'mindful' bezigheid, waarbij we ons focussen op één taak. Daarvan raken we in de 'alfa-staat', waarin we alert, maar toch ontspannen zijn. Het zorgt ervoor dat we minder stress ervaren en onze stemming verbetert. Zo ga je dus niet alleen relaxed maar ook gezellig de feestdagen in.

Unieke en uitdagende vormen

Puzzels zijn er in allerlei soorten en maten. Legpuzzels zijn het meest bekend. Deze zijn vaak van karton gemaakt en bestaan uit stukjes die veel op elkaar lijken. Allesbehalve origineel dus. Dat kan anders dachten wij als puzzelmakers van Kaboomlaser. Onze puzzels zijn niet standaard en dus zeer origineel; een echte verrassing! De houten legpuzzels zijn gemaakt van prachtig duurzaam berkenhout. Dankzij onze lasersnijmachine is het mogelijk om complexe vormen uit het hout te snijden. Vormen die met bijvoorbeeld een figuurzaag niet gemaakt kunnen worden. Hierdoor kan een houten Kaboom laser puzzel met 200 stukjes net zo complex zijn als een reguliere legpuzzel van 1000 stukjes.

Een zakje vol geluk

Een cadeautje is pas een cadeau als deze mooi en niet herkenbaar ingepakt is. De legpuzzels van Kaboomlaser zitten niet in een standaard kartonnen doos, maar zijn verpakt in een klein katoenen zakje. Deze pakken we met mooi cadeaupapier in en hangen er ook nog een houten decoratie aan. Een zakje vol geluk noemen we dat. Zo is het cadeautje feestelijk ingepakt en klaar om te geven. Een Kaboomlaser puzzel is hèt cadeautje voor deze feestdagen! 

zakje geluk mooi verpakt

Terug naar blog