Ideetjes voor Valentijnsdag

Ideetjes voor Valentijnsdag

14 Februari is het weer zover: Valentijnsdag! De dag van de liefde, de dag dat je je (geheime) lief mag verrassen. Leuk en spannend…! Zoek je een origineel Valentijns cadeau? Dan zit je goed bij Kaboomlaser. We ontwerpen en produceren onze producten zelf. Het is dus nergens anders verkrijgbaar.

Cadeautips voor Valentijnsdag

Om je vraag “Will you be my Valentine?” kracht bij te zetten, of om je gevoel “You are still my Valentine!” te uiten, hebben we diverse cadeautjes om uit te kiezen.

Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een setje van zes houten onderzetters met uitgesneden hartjes. Deze zijn gemaakt van hardhout en ingesmeerd met lijnolie. Het is een mooi cadeautje voor hem en haar.

In dezelfde stijl als de hartjes onderzetters, verkopen we ook een hartjes waxinelichthouder. Het hartjes patroon weerkaatst mooi op de muur of de tafel als het waxinelichtje brandt.

Het is leuk om samen te geven aan je Valentijn, de onderzetters en het waxinelichthoudertje; een mooi en romantisch setje. Maar als individuele cadeautjes doen ze het ook goed!

 Valentijn en hart puzzels

Stel dat je Valentijn van puzzelen houdt, kun je hem of haar ook verassen met een hart puzzel van Kaboomlaser. We hebben ze in allerlei soorten en maten. Je kunt het zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wil.

Kies je voor de makkelijke variant, dan raden we je aan om de Entropy hart puzzel te kiezen. Daar hebben we drie maten van; hoe meer stukjes, hoe moeilijker de puzzel. De makkelijkste is in 45 minuten te leggen; de moeilijkste doe je waarschijnlijk meerdere avonden over.  

Naast onze Entropy puzzels hebben we ook een serie Chaos puzzels. Hier zitten twee hart puzzels bij. De moeilijkste heeft 300 stukjes. Als je elke avond puzzelt, ben je daar toch wel een week zoet mee.

 [[gebroken-hart-houten-puzzel-chaos-serie-300-stukjes]]

Scoren met Valentijnsdag?

Wil je nou ècht scoren met Valentijnsdag en je lief een superromantisch cadeautje geven? Kies dan voor onze “ik van jou” puzzel. Een bijzondere puzzel van een hart in onze Chaos collectie. Hier staat een heel mooi, lief en romantisch gedicht op van Merel Morre. Zij was stadsdichter van Eindhoven van 2013 tot 2015. Deze puzzel is in ongeveer een uur tot anderhalf uur te leggen.

Leg de puzzel samen en maak het romantisch met kaarslicht, een drankje en een hapje. Er hangt liefde in de lucht! Fijne avond!

Terug naar blog