Sinterklaascadeautjes

Sinterklaascadeautjes

De verjaardag van Sinterklaas wordt elk jaar in veel huiskamers gevierd. De weken die eraan voorafgaan, doet iedereen geheimzinnig: “Je mag niet op m’n kamer komen!” of: “Ik ga in de schuur klussen en je mag me niet storen.” Op 5 december stijgt de spanning. 

Er wordt nog een laatste hand aan een surprise gelegd of nog een paar cadeautjes toegevoegd in de zak. De één flanst nog snel een gedichtje in elkaar, terwijl de ander al luidkeels Sinterklaasliedjes loopt te zingen. De pepernoten en speculaaspoppen liggen klaar op tafel, naast de koffie, thee of warme chocolademelk. De spanning stijgt, vol verwachting klopt ons hart…

Het ideale Sinterklaas cadeau

Natuurlijk is het leuk om verrast te worden tijdens het Sinterklaasfeest. Maar het is misschien nog wel leuker om anderen te verrassen op 5 december. Het liefst met een origineel cadeau, eentje uit de categorie “Wow!” Een ideaal Sinterklaascadeau! 

Bij Kaboomlaser maken we duurzame producten van hout met prachtige patronen, uitgesneden met onze lasersnijmachine. We maken alles zelf (ontwerp en productie) waardoor je onze producten nergens anders in de wereld zult vinden. Geen plastic troep maar mooie houten accessoires, puzzels en wanddecoraties, die stuk voor stuk door onze handen gaan en met liefde gemaakt worden. Het zijn allemaal unieke en ideale Sinterklaascadeautjes, voor man of vrouw. 

Denk bijvoorbeeld aan onze houten glasonderzetters. We verkopen zowel ronde als vierkante houten onderzetters, mooi uitgesneden in verschillende patronen.

[[entropy-mix-glasonderzetters-6-stuks]]

Onze houten sfeerlichtjes of waxinelichthouders zijn ook een ideaal Sinterklaascadeautje. Vooral nu het weer eerder donker wordt buiten. We hebben acht verschillende ontwerpen om uit te kiezen, met mooi uitgesneden houtwerk. Als het waxinelichtje wordt aangestoken, geven de uitgesneden patronen prachtige schaduwen op de muur of op tafel. Ook als het lampje niet brandt, is het een mooi houten lampje voor op tafel. Eventueel te combineren met onze houten onderzetters; een mooi setje voor op tafel en unieke Sinterklaas cadeautjes.

[[magic-maze-sfeerlicht]]

Een lief of romantisch Sinterklaas cadeau 

Zoek je een lief Sinterklaascadeautje voor iemand in het bijzonder? Voor je vader of moeder, je broer of zus, een zeer goede vriend of vriendin? Of zoek je een romantisch Sinterklaascadeautje voor je lief, en is een waxinelichthoudertje niet genoeg? 

Neem dan een kijkje bij onze houten puzzels voor volwassenen. Prachtige, duurzame puzzels in de vorm van een hart, in verschillende maten verkrijgbaar. Een bijzonder Sinterklaascadeautje voor iemand die je lief hebt en graag wilt verrassen. Hoe leuk is het om zo’n hart cadeau te doen en eventueel op een later tijdstip samen de houten puzzel te leggen? Het kleinste hart (medium) is in ongeveer drie kwartier te leggen. De large en extra large doe je respectievelijk ongeveer twee uur en vier uur over. Wil je het romantischer maken, kies dan voor de hart puzzel “Ik van jou”. Deze puzzel is gegraveerd met een lief gedicht van dichter Merel Morre. Heel romantisch om samen de puzzel te maken en het gedicht al puzzelend te zien ontstaan. Deze puzzel doet het overigens ook heel goed voor een vader of moeder, kunnen wij je vertellen ;-)

[[ik-van-jou-hart-houten-puzzel-chaos-serie-97-stukjes]]

Originele puzzels als Sinterklaascadeau

Mocht je nu denken “leuk hoor, houten puzzels, maar ik zoek geen romantiek in m’n Sinterklaascadeautjes...” weet dan dat we héél veel houten puzzels hebben van allerlei dieren en vormen. De keuze is reuze en erg leuk om anderen mee te verrassen op Sinterklaasavond. De puzzelstukjes zijn anders dan je gewend bent en dat maakt het dan ook een uniek Sinterklaascadeau. De houten stukjes liggen lekker in de hand, geen schreeuwerige kleuren, maar puur natuur en het ruikt ook nog lekker. De Entropy puzzels met de minste stukjes zijn in een uur te leggen, andere puzzels doe je een hele avond over. De Chaos puzzels zijn wat moeilijker en kun je, afhankelijk van het aantal stukjes en puzzel ervaring, in een paar avonden, een week of drie weken over doen. Het zijn duurzame puzzels, ze gaan generaties mee. Een origineel en ideaal Sinterklaascadeau voor pakjesavond. 

[[poes-houten-puzzel-entropy-serie-71-stukjes]]

Wanddecoraties op pakjesavond

Een ander uniek Sinterklaascadeau is een houten wanddecoratie van Kaboomlaser. Een mooi, houten kunstwerk aan de muur. Leuk voor in de woonkamer, keuken, hal of slaapkamer; onze houten muurdecoraties doen het overal goed: in elke ruimte en in elk interieur. Hoe leuk om iemand te verrassen op pakjesavond met een houten dier. De hondenliefhebbers kunnen hun lol op: we hebben heel veel honden in ons assortiment van wanddecoraties staan. Staat de hond van jouw keuze er niet bij? Aarzel niet ons te mailen en ernaar te vragen. We kunnen altijd kijken naar de mogelijkheden om van de gewenste hond een wanddecoratie te maken. Zo heb je een bijzonder en uniek Sinterklaascadeau te pakken: superleuk om te geven!

[[soft-coated-wheaten-terrier-houten-wanddecoratie]]

Terug naar blog