Kaboomlaser - unieke houten puzzels

Op dit moment maken we geen houten puzzels meer, maar wellicht gaan we dat in te toekomst weer op kleine schaal oppakken.

Hieronder kan je de huidige voorraad nog bestellen.

Wat is er gebeurd met Kaboomlaser?

In de zomer van 2023 zijn we gestopt met Kaboomlaser.

Ruim drie jaar lang hebben we ons met hart en ziel ingezet om van Kaboomlaser een succesvol bedrijf te maken. Dat is voor een heel groot deel gelukt: duizenden klanten hebben we blij gemaakt, duizenden puzzels, wanddecoraties en onderzetters hebben we door heel Nederland en zelfs over de hele wereld verstuurd. Prachtige producten hebben we gemaakt en iedereen was er altijd razend enthousiast over.

Maar de puzzelmarkt zakte vanaf 2022 flink in waardoor het niet meer lukte is om voldoende omzet te maken om onze vaste kosten te dekken en om er een inkomen uit te halen wat voldoende is voor een gezin met drie opgroeiende kinderen. We hebben echt van alles geprobeerd, maar op een gegeven moment is alle rek er uit en moet je moeilijke knopen doorhakken.

Dus we hebben onze andere activiteiten weer opgepakt, Annette als trainer / trainingsacteur voor communicatietrainingen  en Matthijs is als systeemarchitect voor LED verlichtingsoplossingen. Het gaat goed.  Naast z'n technische werk is Matthijs z'n passie generatieve kunst, vandaar deze nieuwe site.