Border Collie

Een uniek cadeau voor de hondenliefhebber

Elke hondenliefhebber weet het: je hond is je allerbeste en allerliefste kleine, grote vriend. Als een schaduw volgt hij je of houdt je in de gaten. Je hond wacht je op als je weg geweest bent, om je telkens weer, door het dolle heen, te begroeten. Het gezegde “zo trouw als een hond” kennen we allemaal. De vriendschap van een hond voor jou is onvoorwaardelijk en zo ontzettend liefdevol. Altijd. Heel bijzonder!

Wanddecoratie van een hond

Geïnspireerd door onze eigen hond, hebben we houten wanddecoraties van honden gemaakt. Je hond is een kunstwerk waard. Met een lasersnijmachine worden onze wanddecoraties gemaakt. We gaan uit van een profiel met zijaanzicht van de hond, zodat het type hond duidelijk herkenbaar is. Vervolgens ontwerpen we een organisch patroon en zetten de lasersnijmachine aan het werk. Zo wordt de houten hond zorgvuldig uitgesneden en het resultaat is een prachtige en unieke wanddecoratie van een hond. Heel leuk en eenvoudig (met een klein spijkertje) op te hangen bij de mand van je hond, bij de eet- en drinkbak of gewoon daar waar je de muurdecoratie goed vindt uitkomen.

Verschillende hondenrassen

Op onze website hebben we wanddecoraties van heel veel verschillende hondenrassen. Denk bijvoorbeeld aan een Border Collie, Heidewachtel, Teckel, Golden Retriever, Labrador, Labradoodle, Beagle, Jack Russell, Bouvier, Schnauzer, Rottweiler, Berner Sennen, Poedel, Chihuahua, Australian Shepherd, Rhodesian Ridgeback en nog veel meer. Stuk voor stuk duidelijk herkenbare rassen. Mocht de hond van je keuze er niet bij staan, aarzel niet om ons te mailen, dan kunnen we altijd kijken of we deze kunnen ontwerpen en erbij plaatsen op de website. 

 

[[teckel-houten-wanddecoratie]][[soft-coated-wheaten-terrier-houten-wanddecoratie]][[beagle-houten-wanddecoratie]][[engelse-cocker-spaniel-houten-wanddecoratie]]

Verschillende maten wanddecoraties van honden

Elke hond is in twee verschillende afmetingen te bestellen. De exacte afmetingen van de wanddecoratie staat vermeld op de website bij de hond naar keuze. De kleine maten worden gemaakt van hardhout multiplex en smeren we in met lijnolie. Dit maakt het hout iets donkerder en steekt prachtig af op een lichte muur. De grote maten worden gemaakt van populieren multiplex. Deze behandelen we niet met lijnolie. Zo kun je kiezen of je de hond zo laat (het lichte hout steekt prachtig af bij een donkere of gekleurde muur) of dat je de hond liever zelf een kleurtje geeft. 

Een uniek cadeau voor een hondenliefhebber

Mocht je dus een cadeau voor een hondenliefhebber zoeken, dan zit je goed met onze wanddecoratie van een hond. Doordat we zelf onze wanddecoraties ontwerpen en produceren, heb je een uniek cadeau te pakken, nergens anders te verkrijgen dan bij Kaboomlaser. De ontvanger van dit unieke cadeau zal aangenaam verrast zijn. De muurdecoratie van zijn of haar favoriete hond is een ideaal cadeau voor iedere hondenliefhebber, waar je beslist mee scoort!Bekijk alle honden wanddecoratieTerug naar blog