Je zwangerschap aankondigen met een cadeau

Je zwangerschap aankondigen met een cadeau

Kondig je zwangerschap aan met een bijzondere puzzel

Het is zover, je wil het van de daken schreeuwen: je bent zwanger! Zo leuk om te vertellen aan de mensen om je heen. Natuurlijk vertel je het eerst aan je partner. Hoe ga je vertellen dat je zwanger bent en hij papa wordt? En je ouders; hoe vertel je je ouders dat ze opa en oma worden? Hoe zullen ze reageren? Je broer of zus, vrienden en vriendinnen. Wat is een originele manier om je zwangerschap aan te kondigen? Een bijzonder moment vraagt om iets speciaals. Wat is leuker dan je zwangerschap aankondigen met een cadeautje? Speciaal voor deze gelegenheid hebben we onze baby puzzel ontworpen. Een prachtige houten puzzel die je samen kan maken. Stukje voor stukje wordt de boodschap duidelijker. Bij welk stukje valt het kwartje?

 
 Baby | Houten Puzzel 

 

Je partner vertellen dat hij vader wordt

De meeste vrouwen kunnen het maar moeilijk geheim houden voor hun partner dat ze een kindje krijgen. Zoiets wil je het liefst zo snel mogelijk delen met je lief. Anderzijds is het zo’n bijzonder geheim, waar je misschien juist zelf even stilletjes van wil genieten. Als je dat kunt opbrengen, bestel je onze houten puzzel van een baby en kies je een mooi moment uit om deze cadeau te geven aan je partner. Hij heeft geen idee welke puzzel hij gaat maken. Je maakt het gezellig met een kopje koffie of een potje thee en je slaat samen aan het puzzelen. Geef het ongeveer een half uur, jullie puzzelen samen en ondertussen geniet je van de voorpret; hij moest eens weten! Dan wordt het langzaamaan duidelijk wat de puzzel  voorstelt... een kindje? Ja, we worden papa en mama!    

Hoe vertel je je ouders dat ze opa en oma worden?

Stel je voor: je nodigt je ouders uit op de koffie. Je haalt wat lekkers in huis, een taartje of cake. Jullie zitten aan tafel, je maakt het gezellig, je kletst wat, genietend van de koffie en het lekkers. Ze moesten eens weten welk geheim je bij je draagt, je zwangerschap, een nieuw leven in je buik, wat je ze straks op een originele manier gaat vertellen. 

Al snel haal je een cadeautje tevoorschijn. “Een cadeautje? Waarom?” Och, zomaar. Je kwam het tegen op internet en moest gelijk aan hen denken. Ze maken het open. Ze zien een heel mooi linnen zakje met daarin een houten puzzel van Kaboomlaser. Zo mooi gemaakt: de houten puzzelstukjes zijn mooi gesneden, liggen lekker in de hand en het ruikt heerlijk. “Zullen we de puzzel even maken?” vraag je quasi onverschillig.

Deze puzzel kun je samen in een half uur leggen en als je eenmaal begint...kun je niet meer stoppen. Wat de puzzel moet worden, vragen je ouders. Je hebt geen idee, dat is het leuke, een verrassings-puzzel! Je helpt ze op gang met de puzzel. Als de eerste stukjes gelegd zijn, vraag je ze of ze nog een kopje koffie willen terwijl zij verder puzzelen. Je schenkt het tweede kopje koffie in en houdt ze ondertussen nauwlettend in de gaten. Je moet het nieuws van je zwangerschap nog even voor je houden. Beetje bij beetje, of beter, stukje voor stukje komen ze verder met de puzzel en wordt de afbeelding langzaam duidelijk. Je ouders kijken er naar, weten eerst niet waar ze naar kijken en dan...valt het kwartje! Een baby? Ze kijken je vragend aan, je knikt, het is echt waar! Je bent zwanger en zij worden opa en oma! Tijd voor de tissues…

Originele manier om te vertellen dat je zwanger bent

Hierboven geven we een voorbeeld van hoe je aan je ouders op een originele manier kunt vertellen dat je zwanger bent. Je kunt natuurlijk precies hetzelfde doen bij je broer of zus, een vriend of vriendin. De verrassing over je zwangerschap zal net zo groot zijn.  Je vertelt dat je een leuke houten puzzel gevonden hebt op internet, van Kaboomlaser. Je laat ‘m zien en begint enthousiast te leggen.

Je vraagt of ze “even mee willen helpen puzzelen want hij is leuk!” Voor je het weet ben je gezellig samen aan het puzzelen, terwijl jij aan je zwangerschap denkt en de verrassing die komen gaat. Je pakt er een hapje en een drankje bij. Pas daarbij op dat je niet opeens appelsap neemt terwijl je anders altijd wijn drinkt. Dan val je meteen door de mand, al voordat de puzzelstukjes op tafel liggen.

Elke keer dat er gepuzzeld wordt, geniet je weer van de voorpret. Het is een originele manier om je zwangerschap aan te kondigen. Dit zien ze niet aankomen! De blikken van je familie en vrienden als ze de houten puzzel van een baby zien en ze doorhebben wat je ze werkelijk wil vertellen, het moment dat ze beseffen dat je zwanger bent, is onvergetelijk. 

Geniet van dit bijzondere moment en je zwangerschap!

Terug naar blog