unieke houten wanddecoratie

 Met onze houten wanddecoraties haal je de natuur in huis. Het straalt warmte en gezelligheid uit. Met een muurdecoratie van hout creëer je een sfeervolle slaapkamer, kinderkamer of babykamer, woonkamer of keuken. Bovendien past het in elk interieur: modern, klassiek of industrieel. Houten decoraties aan de muur zijn tijdloos en kunnen altijd blijven hangen, ook als je een keer een andere interieurstijl zou kiezen. Het blijft mooi en is daarmee een duurzaam product. Een origineel cadeau: voor een ander of voor jezelf.  

Muurdecoraties van hout: dieren, bomen of op maat gemaakt

We hebben een breed assortiment aan houten decoraties voor aan de muur: dieren, bomen of honden, het kan allemaal. We kunnen zelfs een houten wanddecoratie op maat maken. Denk bijvoorbeeld aan een wanddecoratie van je hond, kat of paard. Hoe bijzonder is dat?

Stel dat je een thema kiest voor je slaapkamer en je zoekt een mooie, houten decoratie voor aan de muur. Wil je een Griekse sfeer? Dan past de gekko of de palmboom daar goed bij. Kies je voor een stoere Safari look? Denk dan aan een olifant, leeuw of giraffe. Wil je het lieflijk houden? Bijvoorbeeld voor een kinderkamer of babykamer? Dan past onze vlinder goed of het konijn. Is een pinguïn je lievelingsdier? Die hebben we ook! We hebben heel veel keus aan dieren wanddecoraties. Teveel om op te noemen. Neem de tijd om ze allemaal te bekijken en kies welke jij mooi vindt als decoratie aan je muur of om cadeau te geven.        

Unieke houten decoraties aan je muur

 Onze wanddecoraties worden gemaakt met onze eigen ontworpen Entropy software. Hiermee maken we prachtig organisch gevormde muurdecoraties, uit hardhout of populieren hout gesneden met onze lasersnijmachine. Hierdoor haal je een uniek kunstwerk in huis want het is niet de standaard geometrische wanddecoratie die je tegenwoordig overal ziet. Het is net even anders. De vormen van onze wanddecoraties zijn ronder en daarmee zachter en warmer dan de geometrische wanddecoraties. Nergens anders verkrijgbaar, alleen bij Kaboomlaser. Daar zijn we trots op!